קורסי בטיחות

עודכן: 26.07.2021

תכנית הבטיחות הפקולטית של התלמידים לתארים מתקדמים כוללת קורס בטיחות אינטרנטי וקורס עזרה ראשונה.

כלל תלמידי הפקולטה

כל תלמידי התואר השני והשלישי בפקולטה חייבים במעבר קורס עזרה ראשונה פעם אחת בלבד בתואר, בשנה הראשונה של לימודי התואר.

מספר הקורס הוא: 0300.5001 (עזרה ראשונה). מתקיים מידי שנה באחד מימי שישי בחודש ינואר. הודעה על מועד הקורס מתפרסמת בהמשך השנה. הרישום לקורס דרך הבידינג.

תלמידים העוסקים במחקר תאורטי

תלמידים העוסקים במחקר תיאורטי יעברו את קורס הבטיחות האינטרנטי כל שנה בנושא סיכוני חשמל ובטיחות אש.

מספר הקורס הוא: 0300.5000 (בטיחות וחשמל). הרישום לקורס דרך הבידינג.

הקורס מבוצע דרך מערכת המודל.

תלמידים העוסקים במחקר במעבדות ו/או מדריכים במעבדות

תלמידים העוסקים במחקר במעבדות ו/או מדריכים במעבדות יחוייבו בקורס הבטיחות האינטרנטי כל שנה. תלמידים אלו יקבלו הדרכה בנושאים הבאים: סיכוני חשמל ובטיחות אש, טיפול בגליל גז וחומרים מסוכנים.

מספר הקורס הוא: 0300.5000 (בטיחות וחשמל). הרישום לקורס דרך הבידינג.

הקורס מבוצע דרך מערכת המודל.

לתלמידים העובדים עם לייזרים וקרינה תינתן הדרכה נוספת.

שימו לב !

1. על התלמיד לקבל ציון "עובר" בקורס הבטיחות האינטרנטי.

2. על התלמיד להיות נוכח בקורס "עזרה ראשונה" ולחתום בדף הנוכחות בעת המפגש.