לימודים לקראת תואר "דוקטור לפילוסופיה" במדעי המתמטיקה

עודכן: 26.07.2021

על התלמידים להתעדכן בהנחיות ובנהלים שנמצאים בידיעון.

התואר "דוקטור לפילוסופיה" (.Ph.D),  הוא התואר הגבוה ביותר המוענק מטעם אוניברסיטת תל-אביב. תלמידים יתקבלו ללימודי התואר "דוקטור לפילוסופיה" בשני מסלולים: המסלול הרגיל והמסלול הישיר.

המסלול הרגיל לדוקטורט, מיועד לבעלי תואר שני במתמטיקה, ומקנה תואר PhD לאחר ארבע עד חמש שנות לימודים ומחקר. סטודנטים המעוניינים להתקבל כתלמידי מחקר שלב א' בלימודי הדוקטורט, יעמדו בתנאים המוגדרים בתקנון בידיעון הפקולטה.

תנאי קבלה:

תלמיד יתקבל למסלול הרגיל לדוקטורט בתנאים הבאים המפורטים בתקנון תלמידי מחקר.

יש אפשרות להתקבל לדוקטורט אם הנך עובד/ת בתעשייה ומבקש לבצע את עבודת המחקר במקום העסקתך. הרישום לדוקטורט יתבצע בהתאם למפורט ב"דרך הטיפול" במסמך של נוהל עובדים המבקשים ללמוד לתואר שלישי במקום העסקתם. רישום זה טעון אישור מראש ועל התלמיד לפנות למזכירת תלמידי מחקר ולמלא טופס בקשה.

תהליך ההרשמה:

הסטודנט יגיש למזכירת תלמידי המחקר את כל המסמכים הדרושים.

התיק יעלה לדיון בוועדה היחידתית לקבלה או דחייה של המועמד. תלמיד שיעמוד בתנאי הקבלה ויהיה לו מנחה, יקבל הודעת מייל שנפתחה לו האפשרות לרישום מקוון.

לאחר הרישום המקוון התיק יעלה לדיון בוועדה האוניברסיטאית לקבלה או דחייה של המועמד לשלב א' של לימודי התואר השלישי.

מזכירת תלמידים תואר שלישי: גב' נורית ליברמן

דוא"ל: nuritl@tauex.tau.ac.il, טלפון: 03-6408046